Inför förlossningen

Packa din förlossningsväska

Om du väntar barn är det viktigt att du är väl förberedd inför förlossningen. När du åker in på BB behöver du ha med dig en väska med saker som du kan behöva under din inskrivning. Även om det är ett tag kvar till dess kan det vara bra om du redan nu packar din förlossningsväska.

Köp en väska

Till att börja med behöver du ha en väska. Det finns handväskor i olika storlekar att välja mellan om du är i behov av en ny. Ska du skaffa en väska inför BB ska du satsa på en större väska. På så sätt kan du få plats med allt i en och samma väska. Förutom att väskor kommer i olika storlekar kommer de i olika modeller och färger. Välj den som passar dig och din stil allra bäst för att du ska känna dig moderiktig även på BB.

Packningen

När du har skaffat en passande väska är du redo att börja packa. Förutom att bebisen behöver en del saker är det viktigt att du tänker på dig själv. Du behöver till exempel ha med dig bekväma kläder. Sedan är det bra om du har med dig hygienartiklar, till exempel tandborste och tandkräm. Använder du hudvård kan du packa med dig det. Eftersom en förlossning kan vara långdragen kan det vara bra om du har med dig något du kan roa dig med. Till exempel hörlurar så du kan lyssna på musik, ljudbok, podcast eller kolla på film eller serier ifred. Du kan göra det på din dator eller på din smartphone.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *