Inför förlossningen

Ätbart i BB-väskan

Eftersom en förlossning kan bli långdragen är det viktigt att du ser till att ha med dig något att äta i BB-väskan. Men att komma på vad man ska ha med sig kan kännas svårt och därför får du i det här inlägget tips på det.

Godis piggar upp

Något som verkligen kan ge dig en kick under förlossningen är godis. Du kan köpa olika sorters godis på nätet där utbudet är enormt. Oavsett vilken typ av godis du och din partner föredrar kommer du kunna hitta det ni gillar och ha med er i BB-väskan. Det finns till exempel choklad och lakrits. Förutom att godis ger en kick så är det också gott, för att inte nämna litet till storleken. Därför kommer du kunna köpa hem olika typer av godis och ha med det i väskan. Sist men inte minst så kan sötsaker även fungera som belöning såväl som tröst. Så när värkarna känns riktigt jobbiga eller om du ska göra något läskigt som att få sprutor så kan du belöna dig med något gott. Därför ska du se till att klicka hem det godis du tycker bäst om och ha med det i din BB-väska.

Se till att klicka hem godiset ni vill ha så snart som möjligt för att få hem det inom några dagar. Annars finns risken att du inte hinner få hem godiset innan förlossningen drar igång och det vill du ju undvika. Men i övrigt kan du kolla in sortimentet och handla när det passar dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *