Inför förlossningen

Barnkläder till bebisar

Att få en bebis är en stor händelse i livet och det är mycket att hålla koll på innan bebisen kommer. Det är bra att ha lite kläder inköpta när bebisen anländer. Det kan vara svårt att veta vilken storlek som du ska satsa på men 50 och 56 brukar det flesta bebisar kunna ha. Det finns massor med barnkläder till bebisar men även till större barn. Barnkläder är nödvändigt och något som alla barn behöver. Oavsett ålder på barnet är det viktigt att köpa barnkläder som passar barnet i fråga och som du tycker är lämpliga att bära.

Tips på bra bebiskläder

När du nyss har fött barn är det skönt att ha lite bebiskläder hemma för att slippa åka ut och shoppa det första du gör när du kommer hem med den nya familjemedlemmen. Till en bebis är bodyn ett väldigt praktiskt och användbart klädesplagg. Bodyn är ett klassiskt inslag i en bebisgarderob. Fördelarna med en body är att den inte har någon resår i midjan och den håller blöjan på plats. Bodyn är det perfekta plagget som går att använda året runt och det finns bodys med både kort och lång ärm. Tights eller lite lösare byxor är bra att ha. Byxorna bör vara i något mjukt material som gör att byxorna sitter ledigt och bekvämt på den lilla bebiskroppen. Att ha några pyjamasar är bra att ha till natten. Välj en modell som är enkel att ta av och på, det kommer du förmodligen uppskatta mitt i natten. Det finns pyjamas med både dragkedja och knappar.

Välj ytterkläder efter årstid

Beroende på årstiden som är när du ska få din bebis så behövs lite olika ytterkläder. Under vinterhalvåret är en overall väldigt bra att ha tillsammans med en varm mössa och handskar. Det finns overaller i fleece som är perfekta att ha i en åkpåse eller i bilen. Bebisen behöver mer kläder om du ska bära hen i bärsele än om bebisen ligger i vagnen. Om du bor där det är väldigt kallt är en riktigt varm åkpåse en bra investering. Att ha en filt till barnvagnen är också en bra idé.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *