Inför förlossningen

Se strålande ut som blivande mamma – använd concealer

Under och efter graviditeten är det mycket som kan förändras. Huden kan nämligen påverkas en hel del av alla hormoner som rusar runt i kroppen innan och efter en graviditet. Det är inte ovanligt att kvinnor drabbas av hudförändringar såsom acne. Med hjälp av en concealer kan man enkelt dölja skavankerna i huden och se lika frisk och strålande ut som alltid.

Dölj allt med en concealer

En concealer är precis vad det låter som, en produkt som döljer något. En riktigt bra concealer ser till att dölja allt det där man inte är nöjd med på sin hud. Acne, ärr och pigmentfläckar är vanliga att vilja dölja för att känna sig mer bekväm med sig själv och som blivande mamma kan du uppleva att din hud förändras till det sämre både innan och efter graviditeten. Då kan du behöva en concealer som ger dig ditt självförtroende tillbaka och som får dig att känna dig bekväm i din roll som mamma. Smink i allmänhet är för många ett hjälpmedel för att få en bättre självkänsla då sminket på ett enkelt sätt kan skapa underverk för utseendet. En bra sminkning kan både få en att se yngre och fräschare ut, vilket många uppskattar.

Ta hand om dig

Som mamma eller blivande mamma är det dock viktigt att ta hand om dig. Som mamma ställs man inför många utmaningar både fysiskt och psykiskt och då gäller det att kunna hantera dem. Se till att du får sova ordentligt så att du orkar med det fysiska och psykiska med att vara mamma. Var även noga med att äta bra. Även om hormonerna kan få dig att bara vilja äta McDonalds och godis hela dagarna, bör du försöka att stå emot den typen av frestelser. Försök att hålla en någorlunda sund diet då det kommer hjälpa dina hormoner att vara i balans under och efter graviditeten. Det i sin tur gör även att din hud mår bättre. Med bättre levnadsvanor kommer livet som mamma att gå som en dans och du kommer ha mer ork och lust att ta dig an alla svårigheter du ställs inför.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *