Inför förlossningen

Så får du råd med förlossningen

Tack vare de höga skatterna kan du få näst intill gratis sjukvård när du ska föda barn. Det spelar ingen roll om det är ett kejsarsnitt eller en vaginal förlossning som du kommer att gå igenom. Kostnaderna för förlossningen är fortfarande detsamma.

Jämför man de svenska priserna med att föda barn i USA är det en extremt stor skillnad. Trots det är det fortfarande många som upplever svenska sjukhus dyra, speciellt i samband med just en förlossning. För den person som föder barnet är kostnaden endast 250 kronor i de större städerna, men för medföljande partner kan det bli en betydligt dyrare historia. Där emellan ska ni kanske också ha råd med parkering under flera dygn, alternativt taxi hem.

Panta guld och få råd med avgifterna

De allra flesta har ändock råd med de kostnader som en förlossning medför, men om du upplever att det är svårt att ha råd för partner eller parkering kan du använda diamantbrev.se för att panta guld och smycken. Du får oftast värdering och pengarna på ditt konto väldigt snabbt, vilket är en bra lösning för dig som behöver åka in till förlossningen akut. Hos Diamantbrev.se kan du panta allt från smycken till örhängen, klockor och instrument.

Vad kostar en förlossning?

Som tidigare nämnt kostar det vanligtvis mellan 200-250 kronor för den som föder barnet att få sjukvård under förlossningen. För partnern kan det dock ligga upp till 700 kronor per dygn för bland annat sovplats och mat. Tittar vi sedan på hur höga parkeringskostnaderna är inne i storstaden kan du få betala 30 kronor i timmen dygnet runt. Ska ni då stanna flera nätter kan det bli höga kostnader!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *